بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری ایلام عبدالمالک شنبهزاده مدیرکل میراثفرهنگی این استان امروز 17 اردیبهشت 97 گفت: «در حوزه گردشگری و سفر، غذا از خاطره انگیزترین موارد سفر است و توجه به غذای سنتی بهعنوان میراث ناملموس همواره مورد توجه گردشگران است. برگزاری جشنوارههای غذا میتواند معرف غذاهای سنتی و محلی و بومی باشد و این در امر توسعه گردشگری بسیار تأثیرگذار است.»
او افزود: «تنوع اقلیمی و گیاهی حوزه زاگرس یک مزیت است و زاگرس نشینان دارای میراث ناملموس و غنای فرهنگی هستند که باید در حفظ و احیای آن کوشید.»
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری ایلام گفت: «با همین هدف جشنواره و نمایشگاه غذاهای گیاهیخوراکی زاگرس در تاریخ 18 تا 20 اردیبهشت در محل قلعه والی در قالب 25 غرفه و 2 سیاهچادر با هدف شناساندن گیاهان خوراکی دارویی منطه زاگرس برگزار میشود.»
او تصریح کرد: «در این جشنواره علاوه بر بخش رقابتی، نمایشگاهی از غذاهای بومی و محلی برپا و غذاهای سنتی نیز عرضه خواهد شد و برگزیدگان بخش غذای این رویداد گردشگری به فهرست غذاهای رستوران و مراکز پذیرایی استان افزوده میشوند.»
شنبهزاده ادامه داد: «گنجاندن غذا، پیشغذا و دسرهای بومی مناطق مختلف استان در فهرست غذاهای رستورانها و مراکز پذیرایی، با هدف معرفی تنوع فرهنگی و ظرفیت گردشگری مناطق مختلف استان در دستور کار این اداره قرار گرفته است.»
او ادامه داد: «برپایی این قبیل جشنوارهها میتواند نقش مهمی در معرفی غذاهای بومی و همچنین شناسایی آشپزهای موفق و برتر داشته باشد.»
انتهای پیام/